top of page

Groningen’s magische diner avond!

🌟 Ervaar een betoverende avond vol glamour, passie en conflict bij De Bijenkast's onvergetelijke Dinnershow! 🌟

Stap binnen in onze unieke wereld, waar een autogarage 's avonds transformeert tot een bruisende Burlesque club. Ontdek het verhaal van een liefde op het eerste gezicht, dat al snel verstoord wordt wanneer de man ontdekt dat de vrouw ook in de garage werkt. Een twist die leidt tot spanning en onenigheid.

Maar deze krachtige vrouwen laten zien dat je zowel sexy als stoer kunt zijn! Geniet van een spectaculaire show waarin ze hun talenten tonen en laten zien dat ze alles aankunnen. Bereid je voor op adembenemende optredens, geweldige dansroutines en een onvergetelijke mix van theater en verleiding.

Op zaterdag 1 juli en zondag 2 juli openen wij onze deuren om 19:00 uur, met de show die om 19:30 uur begint. Terwijl je geniet van de wervelende performances, verwennen we je smaakpapillen met een heerlijk vegan 4-gangen diner. Onze chef-koks creëren culinaire meesterwerken die je zintuigen zullen prikkelen.

Je vindt ons op de Energieweg 9C in Groningen, waar je ook onze handgemaakte producten kunt bewonderen en kopen. Een unieke kans om een stukje van de magie mee naar huis te nemen!

Foto:
Sander Rodenhuis 

bottom of page